Nienke's

De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat stap voor stap de maatregelen tegen het coronavirus versoepeld worden. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bekijken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

Bij Nienke's haal je de lekkerste cupcakes en muffins. Er is een standaardassortiment cupcakes en muffins, maar er zijn ook meer heerlijkheden te krijgen, zoals chocola.

Bij Nienke's cupcakes, muffins and more is de toonbank dagelijks gevuld met heerlijke cupcakes, muffins en meer lekkernijen. Ook kun je online je je bestelling plaatsen en deze in de winkel afhalen. Tevens is er de mogelijkheid om ter plekke je favoriete muffin te verorberen, onder het genot van een heerlijke cappucino, latte, thee of een ander drankje.

Kies uit heerlijke smaken zoals de red velvet-, banaan-chocola, witte chocolade-framboos of oreo cupcake. Voor de kinderen is er de koekiemonster cupcake. Ook suikervrije toppings behoren tot de mogelijkheden.

Begin juli 2019 verhuist Nienke's Cupcakes naar het voormalige pand van porselein- en kristalwinkel Stolker aan de Haverstraatpassage 74.Liefs uit Enschede – Nienke's

Voor het item Liefs uit Enschede worden bevlogen Enschedese ondernemers geïnterviewd. Wat drijft ze en waarom kozen ze voor Enschede? Je leest het hier!

Alweer de zevende ondernemer uit de serie "Liefs uit Enschede". Eigenaresse, cupcakedesigner en geboren en getogen Enschedese Nienke! Enschede had nog geen cupcakewinkel en daarom is ze begonnen met haar eigen winkeltje in de Korte Haakbergerstraat Nienke's. De lievelingscupcake van Nienke zelf is de chocolade fudge.

Contactgegevens

De gegevens op deze pagina worden aangeboden door Enschede Promotie.
Zoek advies!