Eetcafé Bij Flip

Eetcafé bij Flip (voormalig Eetcafé CP) is een sfeervol café met eetgelegenheid, met een uitgebreide lunch-, diner- en daghapkaart.

Het team van bij Flip ontvangt je graag in een muzikale setting en serveert een heerlijke en snelle lunch, een verrassend diner, een gevarieerde daghap en een creatieve borrelhap. Veel van de gerechten worden bereid op een houtskoolgrill en dat proef je! Daarnaast zijn er ook een uitgebreide bierkaart, heerlijke wijnen en de lekkerste cocktails.

Live muziek en DJ's
Regelmatig kun je bij Bij Flip genieten van livemuziek of aansprekende DJ's. De tafels gaan aan de kant en de voetjes kunnen van de vloer! Check de website voor het programma.

Cafe CP is nu Cafe Bij Flip
Wat ooit begon als Eetcafé Central Park dat later Eetcafé CP werd, heet nu Eetcafé Bij Flip. Je vindt er dezelfde sfeer, kwaliteit en mensen. Alleen onder een andere naam!

Enschede Cadeaukaart

Eetcafé Bij Flip is een van de acceptanten van de Enschede cadeaukaart! Bestel de Enschede cadeaukaart hier of bekijk alle andere acceptanten. Liefs uit Enschede – Eetcafé Bij Flip

Voor het item Liefs uit Enschede worden bevlogen Enschedese ondernemers geïnterviewd. Wat drijft ze en waarom kozen ze voor Enschede? Je leest het hier!

Robert is al ruim 35 jaar kok en gastheer Ronald (Flip) is al 40 jaar voor velen een bekend gezicht in de binnenstad van Enschede. Sinds april 2016 is Ronald samen met zakenpartner Tom de nieuwe eigenaar van Eetcafé Bij Flip. Ze hebben beide een passie voor muziek die terug te vinden is in het interieur en de menukaart. Waar denken ze aan bij het woord “liefste”? Voor Ronald is dat een mooie avond met vrienden en goeie