Eetcafé De Sjampetter

De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat alle publieke locaties zoals musea, concertzalen, theaters, sportclubs, horeca en sportwedstrijden worden gesloten. De maatregelen gelden voorlopig tot en met 6 april 2020. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bezoeken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

Eetcafé De Sjampetter is in Deventer dé trekpleister voor een ieder die ervan houdt om op een Bourgondische wijze te lunchen, dineren of

Eetcafé De Sjampetter is in Deventer dé trekpleister voor een ieder die ervan houdt om op een Bourgondische wijze te lunchen, dineren of borrelen! Het cafe is gelegen aan de Brink en kijkt uit over de Wilhelminafontein en de Waag.

Bij de Sjampetter kunt u dan ook het hele jaar terecht voor uw lunch, diner of borrel in een ontspannen en vooral gezellige sfeer. In de zomermaanden, maar ook in de winter, kunt u zitten op hun grote terras. Het voordeel wil dat de zon vrijwel de hele dag op het terras schijnt.

In de avond kunt u hier heerlijk dineren. De dinerkaart biedt klassieke gerechten zoals spare-ribs en de kogelbiefstuk maar ook mooie vis- en vegetarische gerechten.

Capaciteit: 55 personen. Terras: 75 personen.

Contactgegevens

De gegevens op deze pagina worden aangeboden door Salland Marketing.
Zoek advies!