Meadow op het Deventer Stadsstrand

De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat stap voor stap de maatregelen tegen het coronavirus versoepeld worden. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bekijken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

Bij Meadow kun je genieten van koffie, een borrel en zomerse streetfoodgerechten in Oosterse stijl. Meadow is gelegen op een wel heel

Bij Meadow kun je genieten van koffie, een borrel en zomerse streetfoodgerechten in Oosterse stijl. Meadow is gelegen op een wel heel bijzondere plek met uitzicht op de IJssel, de groene uiterwaarden en het historische stadsfront van Deventer. Meadow is jaarlijks tussen 1 april en 30 oktober geopend op het stadsstrand van Deventer.

Waar het stadsleven, de natuur en de IJssel samenkomen, daar vind je het Deventer Stadsstrand! Picknicken, spelen, sporten of lekker luieren en genieten op de ruime weide en natuurlijke zandoevers, om vervolgens te genieten van een hapje & drankje op het binnen- of buitenterras van Meadow. Dat is pas een vakantiegevoel in Deventer! Spring op je fiets, leg je handdoek in ’t gras of verover een stoel op het terras van Meadow. Met je vrienden of gezin op stap? Vul je picknickmand, pak de schepjes & emmers en kom samen genieten in het gras van ons gezamenlijke stadsstrand….

Contactgegevens

De gegevens op deze pagina worden aangeboden door Salland Marketing.
Zoek advies!