Theehuis Bij van Bruggen

Theehuis Bij van Bruggen is een open plek waar je vanaf april 2017 kunt genieten van een hapje, een drankje en de omgeving. Onder het genot

Theehuis Bij van Bruggen is een open plek waar je vanaf april 2017 kunt genieten van een hapje, een drankje en de omgeving. Onder het genot van een bijzondere kop thee, kun je hier met vrienden, familie en kinderen neerstrijken of in je eentje met een boek helemaal tot rust komen. Naast heel veel verschillende soorten thee, vind je in het winkeltje allerlei theeproducten.

Wij zijn Axel en Paula, een enthousiast team dat heel graag een mooie en inspirerende plek creëert waar iedereen zich welkom voelt: Theehuis Bij van Bruggen. Het theehuis komt op een prachtige locatie op fietsafstand van de binnenstad van Deventer en het station, en met gratis parkeergelegenheid. In het theehuis kun je ontspannen, met keuze uit meerdere heerlijke theeën, neuzen in het winkeltje met theesoorten, een overheerlijke smoothie bestellen voor na het sporten, een boek lezen in onze tuin of tussen de middag een tosti of belegd broodje komen eten.