Rosy's food

Met passie en liefde voor koken en bakken wil Rosy mensen laten genieten van haar taarten, zoete en hartige hapjes.

Rosy's Food is een idee van Rosalie Groote Haar. Met passie en liefde voor koken en bakken wil ze mensen laten genieten van zelfgemaakte taarten, zoete en hartige hapjes. Het hippe koffiezaakje heeft een gezellig huiskamergevoel waar je kunt genieten van heerlijke koffie, verse theeën en alles wat Rosalie met passie zelf bereidt.

Je vindt koffietentje Rosy's aan de Van Loenshof naast de hoofdingang van de Zuidmolen.

Enschede Cadeaukaart

Rosy's is een van de acceptanten van de Enschede cadeaukaart! Bestel de Enschede cadeaukaart hier of bekijk alle andere acceptanten. Liefs uit Enschede – Rosy's Food

Voor het item Liefs uit Enschede worden bevlogen Enschedese ondernemers geïnterviewd. Wat drijft ze en waarom kozen ze voor Enschede? Je leest het hier!

Een hippe hotspot in de Zuidmolen; Rosy's Food is een nieuw gezellig koffietentje in de binnenstad. Van eventmanager naar cateraar en uiteindelijk trotse eigenaar van Rosy's Food: we spreken Rosalie over haar droom die werkelijkheid is geworden.

In het knusse en leuk ingerichte pand aan de Van Loenshof ruik je de versgebakken cakes en taarten gelijk bij binnenkomst. Van goede koffie, lekkere verse theeën tot homemade baksels en een gezonde lunch, bij Rosy's staat kwaliteit voorop. Het heeft even geduurd, maar eindelijk heeft Rosalie haar droom (een eigen koffietentje) kunnen waarmaken in haar thuisstad Enschede. Bang voor concurrentie is ze niet, er moeten juist meer kleine hippe hotspots bijkomen als het aan haar ligt. Meer unieke beleving en minder ketens in de stad, is haar visie.

Bij liefs denkt Rosalie aan de waardering die ze krijgt van haar gasten. Mensen blij maken met iets dat je zelf hebt gemaakt, dat is volgens haar toch wel het mooiste dat er is.