Café Sprakel

De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat stap voor stap de maatregelen tegen het coronavirus versoepeld worden. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bekijken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

Café Sprakel staat voor eten, drinken en gezelligheid. In deze bruine kroeg is het altijd gezellig voor jong en oud.

Sprakel heeft heerlijke Beukenhorst koffie met heerlijk appelgebak, een goed glas wijn, een speciaal biertje van de tap. Er is een uitgebreide menukaart met een lunch-, diner-, tapas- en dessertkaart. Elke dag wordt er een daghap geserveerd.

De feestzaal biedt ruimte voor ongeveer 90 personen. Hierbij zijn 70 zitplaatsen, dit is inclusief 10 zitplaatsen aan de bar. De zaal is tevens geschikt voor een vergadering, lezing of koffietafel.

In het eetcafé/cafetaria kun je een hapje eten. Dit kan variëren van een gekruid frietje met een snack, een schnitzel, shoarma tot een zelf bereide pizza. In de ijshoek wordt softijs, Italiaans roomijs, milkshakes en verpakt ijs verkocht.

Ook is het mogelijk een volledig verzorgde catering thuis te laten verzorgen. Van tap tot tent en van hapjes tot buffet.

Contactgegevens

voorzieningen
Keuken
  • checkmark Daghap
  • checkmark Nederlands
Toegankelijkheid
  • checkmark Rolstoeltoegankelijk
De gegevens op deze pagina worden aangeboden door Enschede Promotie.
Zoek advies!