The Wine Gallery

Exclusief wijn proeflokaal. The Wine Gallery, een van de mooiste wijnproeflokalen van Nederland. Doorlopende proeverij, u bent altijd welkom om onze bijzondere wijnen te komen proeven.

In de editie van Decanter Augustus 2016 heeft de Chianti Classico DOCG 2012 Villa Trasqua een hoge prijs van 93 punten ontvangen! Chianti Classico DOCG 2012 Villa Trasqua: Intense aroma's van zwarte bes, bramen en violen. Vol van structuur. Het palet is rijk, fruitig en bevat tonen van thijm en eucalyptus, met een mooie lange afdronk.

Stap The Winegallery binnen en u waant zich in een knusse huiskamer. Onze luie stoel voor de brandende openhaard is dé ideale plek om een goed glas wijn te genieten. Maar ook onze proeftafel leent zich voor een smaaksensatie.

Op de achtergrond fluisteren de Nocturnes van Chopin. De schilderijen van buurman Ton Schulten geven The Wine Gallery de juiste ambiance. Zak maar onderuit en enjoy! U kunt nu uw dierbaren verrassen met deze unieke proefervaring van onze wijnen uit de nieuwe en oude wereld. Of uw werknemers op een personeelsuitje. Waarom veraangenaamt u de vergadering niet met een goed glas wijn?

Er is immers een beamer aanwezig voor uw PowerPoint presentatie. Aan motivatie dan geen gebrek. Of misschien heeft u zelf iets te vieren? Wij verzorgen met plezier uw receptie. Of gewoon zin in een goed glas wijn? Het kan allemaal!

Onze connaisseurs geven u graag een passende uitleg bij iedere slok. En om het feest compleet te maken bieden wij u hapjes aan voor de ideale wijn-spijscombinatie.