Rigtersbier

RigtersBier is een ambachtelijke bierbrouwerij gevestigd in Haaksbergen. De brouwerij en het proeflokaal zijn geopend voor bezoekers die een kijkje willen nemen tijdens het brouwproces.

Na jaren in een oude kaasboerderij direct naast Pannenkoekenhuis De Hooge Esch te hebben gezeten is de brouwerij in 2022 verhuisd. In de ketels van Rigtersbier brouwen we naast veel brouwsels voor huurders ook 2 eigen merken; Rigtersbier & BuurseBier.

Geschiedenis

In 2011 is Maarten Nijhof, samen met zijn toenmalige compagnon Joris, Brouwerij Rigters gestart. Een fulltime baan en een groeiend bedrijf heeft Maarten in 2017 doen besluiten zich voor 100% te richten op de brouwerij en heeft hij zijn baan opgezegd. Ondertussen is het team uitgebreid met 3 brouwers, een accountmanager en Frits; de brouwerij hond!

Succesvol

Rigters is ondertussen op meer dan 50 locaties te verkrijgen. In horeca of slijterij en tijdens de vele bierfestivals door het hele land. Ook hebben ze ondertussen mooie prijzen in de wacht mogen slepen! Daarnaast organiseren ze sinds 2023 ook diverse succesvolle bierfestivals.

voorzieningen

Activiteiten

  • Culinair