De Blanckenborgh

Enschedesestraat 65, 7481CL Haaksbergen

Restaurant de Blanckenborgh bevindt zich in een prachtig monumentaal pand dat dateert uit eind 19e eeuw. De Blanckenborgh ligt net even buiten de dorpskern van Haaksbergen, omringd door eeuwenoude bomen van het gelijknamige rustige park.

Restaurant

Bij de Blanckenborgh ervaart u puur genieten. Van culinair verrassende gerechten, ongedwongen gastvrijheid en gemoedelijke sfeer. In zowel het klassieke, met linnen gedekte restaurant, in de hippe KITCHENBAR en op het parkachtige terras kunt u genieten van alles wat de Blanckenborgh u te bieden heeft.

Klassiek Franse gerechten met een moderne twist, dat is hoe zij graag koken. De jonge chef, Brian Raamsteeboers voorziet de keuken van veel jeugdige inspiratie. Eerlijke ingrediënten, een frisse presentatie en culinair hoogstaande gerechten, dat is wat u kunt verwachten.

Persoonlijke aandacht, gastvrijheid en het herkennen van de wensen van gasten maken een bezoek aan het restaurant altijd weer tot een pure beleving. Van een kop koffie, een borrel met iets lekkers, lunch, diner, vergadering of tot een onvergetelijk (huwelijks)feest, vanzelfsprekend staat kwaliteit hoog in het vaandel.

VVV Cadeaubonnen

De Blanckenborgh is tevens acceptant van de VVV Dinercheque.

Contactgegevens

De Blanckenborgh

voorzieningen
Keuken
  • checkmark Frans
Ligging
  • checkmark Bij het bos
De gegevens op deze pagina worden aangeboden door Haaksbergen Promotie/VVV.
Zoek advies!