Café-Restaurant De Sloothaak

De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat stap voor stap de maatregelen tegen het coronavirus versoepeld worden. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bekijken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

Bij De Sloothaak houden we van producten van Hollandse bodem gecombineerd met wereldse smaken. We maken bijna alles zelf in onze monumentale boerderij gelegen op een prachtig plekje in Giethoorn. Jou laten genieten is onze drive. Kom het ervaren!

Bij De Sloothaak houden we van producten van Hollandse bodem gecombineerd met wereldse smaken. We koken een multiculinaire keuken, en wisselen onze gerechten op het mooiste seizoensaanbod van moeder natuur.

We maken bijna alles zelf en zo duurzaam mogelijk in onze monumentale boerderij gelegen op een prachtig plekje aan de dorpsgracht van Giethoorn, enkel bereikbaar via de beroemde Gieterse bruggetjes. Totaal niet efficiënt natuurlijk, maar dat maakt het des te leuker!

Door onze unieke ligging zijn we niet met de auto bereikbaar. Elders zou dat erg onhandig zijn, maar in Giethoorn is dat juist een charme en op loopafstand is volop parkeergelegenheid.

Jou laten genieten, in welk gezelschap dan ook, is onze drive. Kom het ervaren!

Robert & Esther

Contactgegevens

voorzieningen
Faciliteiten
  • checkmark Kinderstoel aanwezig
Toegankelijkheid
  • checkmark Assistentiehonden toegestaan
  • checkmark Bruikbaar toilet
  • checkmark Handmatige entreedeur
  • checkmark Rolstoeltoegankelijk
  • checkmark Voorzieningen voor scootmobiel
De gegevens op deze pagina worden aangeboden door .
Zoek advies!