C.R. Hollands Venetië

Beulakerweg 167, 8355 AG Giethoorn - Plan je bezoek.

HOLLANDS VENETIË, de naam voor het rustieke dorp Giethoorn en ook de naam van ons sfeervolle restaurant/partycentrum en bootverhuur (sloepverhuur).

HOLLANDS VENETIË, de naam voor het rustieke dorp Giethoorn en ook de naam van ons sfeervolle restaurant/partycentrum en bootverhuur (sloepverhuur). Middenin het hart van Giethoorn kijken onze ruime terrassen uit over het prachtige natuurgebied de Weerribben-Wieden.

Ruim 80 jaar geleden begonnen als klein eetcafé en hotel, nu uitgegroeid tot een restaurant met passie voor kwaliteitsproducten en mooie, pure ingrediënten. Ons restaurant met klassiek Franse uitstraling biedt een plek om heerlijk te lunchen of te dineren in een ongedwongen en vriendelijke sfeer.

Wij zijn uniek in onze, maandelijks wisselende, seizoensgebonden menukaart en grote diversiteit aan broodjes- en koffierecepten.

U kunt bij ons een rondvaart maken, een van onze sloepen huren of gezellig met een groep gebruik maken van onze geweldige BBQ boot.

Kijk op www.hollands-venetie.nl voor meer informatie of neem contact op via 0521 - 363 231!

Tot ziens bij Hollands Venetië!

HOLLANDS VENETIË, de naam voor het rustieke dorp Giethoorn en ook de naam van ons sfeervolle restaurant/partycentrum en bootverhuur. Middenin het hart van Giethoorn kijken onze ruime terrassen uit over het prachtige natuurgebied de Weerribben-Wieden. Ruim 80 jaar geleden begonnen als klein eetcafé en hotel, nu uitgegroeid tot een restaurant met passie voor kwaliteitsproducten en mooie, pure ingrediënten. Ons restaurant met klassiek Franse uitstraling biedt een plek om heerlijk te lunchen of te dineren in een ongedwongen en vriendelijke sfeer. Wij zijn uniek in onze, maandelijks wisselende, seizoensgebonden menukaart en grote diversiteit aan broodjes- en koffierecepten. U kunt bij ons een rondvaart maken, een van onze sloepen huren of gezellig met een groep gebruik maken van onze geweldige BBQ boot. Kijk op www.hollands-venetie.nl voor meer informatie of neem contact op via 0521 - 363 231! Tot ziens bij Hollands Venetië!

Contactgegevens

C.R. Hollands Venetië

voorzieningen
Keuken
  • checkmark Frans
Faciliteiten
  • checkmark Honden toegestaan
  • checkmark Terras
Wifi
  • checkmark Gratis Wifi
De gegevens op deze pagina worden aangeboden door Weerribben Wieden Marketing.
Zoek advies!