Grand café `t Wapen van Markelo

Grotestraat 1, 7475AZ Markelo

‘t Wapen van Markelo staat garant voor kwaliteit en gezelligheid. Restaurant ‘t Wapen van Markelo gelegen in het hartje van Markelo.

Lunchen

Overdag ben je vanaf 12.00 uur van harte welkom voor een heerlijke lunch. De gerechten van de lunchkaart zijn tot 17.00 uur verkrijgbaar.

Dineren

Vanaf 17.00 uur kun je dineren in het sfeervolle restaurant of in de gezellige serre. In de zomermaanden kun je ook heerlijk buiten zitten op ons mooie terras, waar je ‘s avonds nog urenlang goed kunt vertoeven bij onze heaters.

Er worden verschillende vlees- en visgerechten geserveerd, daarnaast wordt er rekening gehouden met vegetarische gasten en overige wensen, zoals bij een glutenallergie. Iedere maand staat er een heerlijk drie-gangenmenu op de kaart voor slechts € 25,00. Ook binnen dit menu is het mogelijk om aanpassingen te doen, zodat het aan uw persoonlijke wensen voldoet.

Catering

Ook buiten het restaurant Café ‘t Wapen van Markelo kun je gebruikmaken van onze expertise en service. Graag verzorgen wij je catering op elke door jouw gewenste locatie. Diner, bedrijfsfeest of verjaardag, zakelijk of privé, geef jouw zorgen uit handen en laat ons jouw catering verzorgen.

Contactgegevens

Grand café `t Wapen van Markelo

voorzieningen
Voorzieningen
  • checkmark Gratis Wifi
De gegevens op deze pagina worden aangeboden door HofMarketing.
Zoek advies!