★ ★ ★

Hotel Restaurant Dinkeloord

Denekamperstraat 48, 7588 PW Beuningen - Direct boeken

In het prachtige natuurgebied Lutterzand en aan het riviertje de Dinkel, vindt u het Fletcher Hotel-Restaurant Dinkeloord. In de bosrijke omgeving van dit hotel kunt u uitstekend terecht voor indrukwekkende fiets- en wandeltochten.

Het is werkelijk een oase van rust. Langs de oevers van de rivier vind u vele vogelsoorten, mooie zandstroken en spectaculaire afkalvingen. Natuurliefhebbers komen hier niks te kort.

Na een actieve dag in de buitenlucht kunt u in het hotel heerlijk bijkomen. Dit 3-sterren hotel heeft een ruim aanbod aan faciliteiten. Ontspan bijvoorbeeld in één van de sauna’s of trek een baantje in het binnenzwembad. In het sfeervolle restaurant wordt u verrast door de culinaire creaties van de chef-kok. Lees een boek of drink warme chocolademelk bij de open haard in de lounge. Onze vriendelijke medewerkers zorgen ervoor dat het u aan niets zal ontbreken.

In het gezellige restaurant Dinkeloord bent u op ieder moment van de dag van harte welkom. Geniet van een uitgebreid ontbijtbuffet, een heerlijke lunch of een culinair diner. De keuken van Hotel-Restaurant Dinkeloord is er één voor echte fijnproevers. U geniet op ieder moment van de dag van culinaire hoogstandjes, welke een ware sensatie voor uw smaakpapillen vormen! Alle gerechten worden met de grootste zorg bereid, en onze chef-kok verrast en verwent u graag met seizoens- en streekgerechten. Wij hechten veel waarde aan duurzaam ondernemen. Daarom maken wij zoveel mogelijk gebruik van organische en biologisch geteelde producten. Hieronder valt bijvoorbeeld onbespoten biologische koffie en thee.

Contactgegevens

Hotel Restaurant Dinkeloord

voorzieningen
Ligging
  • checkmark Aan het water
  • checkmark Bij het bos
  • checkmark Landelijk gelegen
Voorzieningen
  • checkmark Bar
  • checkmark Outdoor Zwembad
De gegevens op deze pagina worden aangeboden door Ootmarsum-Dinkelland.
Zoek advies!