* * *

Hotel Restaurant Dinkeloord

In het prachtige natuurgebied Lutterzand en aan het riviertje de Dinkel, vindt u het Fletcher Hotel-Restaurant Dinkeloord. In de bosrijke omgeving van dit hotel kunt u uitstekend terecht voor indrukwekkende fiets- en wandeltochten.

Het is werkelijk een oase van rust. Langs de oevers van de rivier vind u vele vogelsoorten, mooie zandstroken en spectaculaire afkalvingen. Natuurliefhebbers komen hier niks te kort.

Na een actieve dag in de buitenlucht kunt u in het hotel heerlijk bijkomen. Dit 3-sterren hotel heeft een ruim aanbod aan faciliteiten. Ontspan bijvoorbeeld in één van de sauna’s of trek een baantje in het binnenzwembad. In het sfeervolle restaurant wordt u verrast door de culinaire creaties van de chef-kok. Lees een boek of drink warme chocolademelk bij de open haard in de lounge. Onze vriendelijke medewerkers zorgen ervoor dat het u aan niets zal ontbreken.

In het gezellige restaurant Dinkeloord bent u op ieder moment van de dag van harte welkom. Geniet van een uitgebreid ontbijtbuffet, een heerlijke lunch of een culinair diner. De keuken van Hotel-Restaurant Dinkeloord is er één voor echte fijnproevers. U geniet op ieder moment van de dag van culinaire hoogstandjes, welke een ware sensatie voor uw smaakpapillen vormen! Alle gerechten worden met de grootste zorg bereid, en onze chef-kok verrast en verwent u graag met seizoens- en streekgerechten. Wij hechten veel waarde aan duurzaam ondernemen. Daarom maken wij zoveel mogelijk gebruik van organische en biologisch geteelde producten. Hieronder valt bijvoorbeeld onbespoten biologische koffie en thee.

voorzieningen

Ligging

  • Aan het water
  • Buiten het centrum
  • Landelijk gelegen

Faciliteiten hotel

  • Bar
  • Outdoor Zwembad