Restaurant Mazza

De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat stap voor stap de maatregelen tegen het coronavirus versoepeld worden. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bekijken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

Bij Restaurant Mazza in Enschede kun je heerlijk Libanees eten. De Arabische sfeer in het restaurant, gecombineerd met het Libanese eten, zorgt ervoor dat je je in het Midden-Oosten waant.

Iedereen kent de Spaanse tapas, Griekse mezedes en Italiaanse antipasti. Mazza is het Arabische woord voor kleine gerechtjes en hapjes. Ze worden meestal in combinatie met een alcoholische consumptie genuttigd. Deze gerechtjes variëren van olijven, ansjovis en feta tot meer bewerkelijke hapjes. Er zijn koude en warme voorgerechten, maar ook grillgerechten met vis en vlees, soepen en salades. Of kies een menu voor 2 of meer personen. Als afsluiting zijn er heerlijke desserts of een lekkere kop koffie. Kom genieten van de pure smaakbeleving en de gastvrije ontvangst bij Restaurant Mazza in Enschede.

Contactgegevens

De gegevens op deze pagina worden aangeboden door Enschede Promotie.
Zoek advies!