Café Restaurant `t Wubbenhof

De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat stap voor stap de maatregelen tegen het coronavirus versoepeld worden. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bekijken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

Het Wubbenhof, horeca op een prachtige locatie.De nieuwe ontsluitingsweg en de nieuwe randweg rond Denekamp hebben die ligging nog aantrekkelijker gemaakt.

Het bedrijf heeft een fraai aangelegde grote parkeerterrein en ligt direct aan de doorgaande weg, welke via Oldenzaal en Nordhorn uitstekende verbindingen heeft naar de Nederlandse A1 en het Duitse achterland. Bovendien grenst het Wubbenhof aan het bekende landgoed het Singraven met haar kasteel en haar beroemde watermolen en het ligt direct naast “Natura Docet”, Nederlands oudste natuurhistorisch museum. Een prima locatie en een goede bereikbaarheid. Het Wubbenhof heeft ook als horecabedrijf heel veel mogelijkheden: - grote en kleine feestzaal; - modern restaurant - gezellig “bruine cafe“ - groot achterterras - overdekt zijterras - tennisbanen - speeltuin - ruime en zeer toegankelijke parkeerplaats.

Openingstijden Elke dag geopend vanaf 10.00 uur. Van november tot maart op de dinsdag gesloten.

Contactgegevens

voorzieningen
Ligging
  • checkmark Landelijk gelegen
De gegevens op deze pagina worden aangeboden door Ootmarsum-Dinkelland.
Zoek advies!