`t Oale Roadhoes

De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat alle publieke locaties zoals musea, concertzalen, theaters, sportclubs, horeca en sportwedstrijden worden gesloten. De maatregelen gelden voorlopig tot en met 6 april 2020. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bezoeken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

Het voormalige gemeentehuis van Tubbergen biedt voor veel verschillende gelegenheden de juiste ambiance. Ruimte voor een passende sfeer vindt u bij 't Oale Roadhoes.

Eetcafé De Burgemeester

Eetcafé De Burgemeester is een ontmoetingsplek met sfeer, gezelligheid en natuurlijk lekker eten. Vanaf hun portretten aan de muur kijken de burgemeesters toe, hoe u zich amuseert.

Bij eetcafe De Burgemeester stelt u zelf uw diner samen aan de hand van de heerlijke gerechten die u vind op de menukaart. U kunt u hier lekker laten verwennen!

Feestje of vergaderen?

Bent u op zoek naar een passende zaal voor een bruiloft, een personeelsfeest, een product- of een bedrijfspresentatie, u vindt die bij 't Oale Roadhoes. Zo is de oude Raadzaal, waar vroeger de gemeenteraadsvergaderingen werden gehouden, niet alleen geschikt voor een gezellig diner of buffet, ook biedt deze zaal uitstekende mogelijkheden voor het houden van seminars en vergaderingen.

U zegt maar wat u van plan bent en bij 't Oale Roadhoes zorgen ze er voor, dat het een succes wordt!

Contactgegevens

voorzieningen
Ligging
  • checkmark In het centrum
Toegankelijkheid
  • checkmark Rolstoeltoegankelijk
De gegevens op deze pagina worden aangeboden door Toeristisch Glinsterend Tubbergen.
Zoek advies!