't Arsenaal

Op een adembenemende plek in Deventer vind je ‘t Arsenaal. Waar je kunt genieten van eerlijke, pure gerechten die de chef vers voor je bereidt.

Van door de gastheer geselecteerde, mooie wijnen. En van het gevoel voor sfeer en de aandacht van de gastvrouw. ’t Arsenaal is: heerlijk en exclusief tafelen. In een unieke omgeving die historisch besef ademt. Voor een onverwacht vriendelijke prijs.

Bij ’t Arsenaal vind je altijd weer een nieuwe, verrassende kaart. Bijvoorbeeld met mooie seizoen producten of specialiteiten uit de streek. De menukaart gaat met de seizoenen mee en dat zorgt steeds weer voor nieuwe, culinaire verrassingen. Naast de Chef’s Specials, is het Menu Arsenaal een aanrader: een drie-gangen menu voor € 27,50 per persoon (maandag t/m donderdag) / € 35,00 (vrijdag & zaterdag).

Eigenaren Rob en Yolande Emaus doen er samen met hun medewerkers alles aan u een onvergetelijk verblijf te bezorgen: dat is immers gastvrijheid! Zij nodigen u dan ook uit alvast ‘voor te proeven’ op hun website.

Capaciteit: 75 personen. Groepen tot 55 personen.