De Rozentuin Wokrestaurant

De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat alle publieke locaties zoals musea, concertzalen, theaters, sportclubs, horeca en sportwedstrijden worden gesloten. De maatregelen gelden voorlopig tot en met 6 april 2020. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bezoeken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

Centraal gelegen in een bosrijke omgeving nabij de A1 met eigen parkeergelegenheid, is dit restaurant uitermate geschikt voor zowel een

Centraal gelegen in een bosrijke omgeving nabij de A1 met eigen parkeergelegenheid, is dit restaurant uitermate geschikt voor zowel een zakelijke- als privé lunch of diner.

Bij mooi weer kunt u helemaal genieten door uw lunch of diner buiten op het terras te gebruiken. Bij De Rozentuin heerst een prettige Oosterse sfeer, waarbij gastvrijheid hoog in het vaandel staat.

In een verrassende sfeer en stijlvolle entourage kunt u genieten van uiterst gevarieerde menu's, die hun oorsprong vinden in de allerbeste tradities van de Oosterse gastronomie. De Rozentuin biedt u de mogelijkheid kennis te maken met de meest verfijnde gerechten uit de vier toonaangevende keukens in China, te weten Kanton, Szechuan, Shanghai en Peking. De Rozentuin heeft een aparte accommodatie voor grotere gezelschappen.

Voor grote en kleine gezelschappen kunt u bij De Rozentuin gezellig en onbeperkt wokken voor € 17,50 p.p. Onze koks zullen uw eigen samengestelde gerechten op hoog vuur bereiden tot een heerlijk wokgerecht. Wokarrangement is inclusief ijsbuffet.

Centraal gelegen nabij de snelweg A1, afslag Deventer. Ruime parkeergelegenheid aanwezig.

Capaciteit: 200 personen.

Contactgegevens

De gegevens op deze pagina worden aangeboden door Salland Marketing.
Zoek advies!