El Popo

Het Mexicaanse restaurant El Popo is een begrip in Deventer en omstreken. De sfeer is authentiek Mexicaans, ongedwongen, kleurrijk en

Het Mexicaanse restaurant El Popo is een begrip in Deventer en omstreken. De sfeer is authentiek Mexicaans, ongedwongen, kleurrijk en vrolijk! Met Salsa en merengue latin tunes op de achtergrond, de heerlijke geuren en het altijd vrolijke personeel, waan je je in Latijns Amerika.

Maar waar El Popo vooral bekend om staat zijn haar overdadige Mexicaanse Tapas-schotels en de sissend hete fajitas met tortillas. Maar misschien nog wel meer om haar spare-ribs. De spare-ribs van El Popo zijn in het verleden al 3 keer verkozen tot de beste van Nederland!

Tegenover al dat vlees staat een brede keuze uit vegetarische gerechten. In Mexico is het helemaal niet vanzelfsprekend om elke dag vlees te eten, dus El Popo had keuze en inspiratie genoeg bij het samenstellen van de menukaart.

En houd je van cocktails? dan ben je bij El Popo aan het juiste adres! De bartenders maken de heerlijkste cocktails met vers fruit en de perfecte verhoudingen.

Ook is er een speciaal kindermenu en op zondag eten kinderen kinderen gratis mee! (één gratis kindermenu per betalende volwassene op zondag)