Pura Vida

In de Grote Overstraat, net voorbij de winkeldrukte, vind je een klein stukje Caribisch paradijs, waar de fantastische Caribische keuken de

In de Grote Overstraat, net voorbij de winkeldrukte, vind je een klein stukje Caribisch paradijs, waar de fantastische Caribische keuken de maag doet rammelen terwijl de ruimte gevuld wordt met zonnige muziek van rond de Evenaar. Deze maand proef je Deventer bij Pura Vida.

Vrij letterlijk betekent Pura Vida een puur leven, in deze zin een plek waar je in een ongedwongen sfeer, op je eigen tempo kunt genieten van een heerlijke maaltijd met vrienden of familie. Een plek waar niet alleen het eten, maar ook zeker de sfeer uitmuntend is. Zodra je binnenstapt vergeet je even dat ’t buiten regent en krijg je alle tijd en ruimte om te genieten van het eten en elkaar.

De spil van Pura Vida is de heer Edwin Jimenez. Bij een hotel op de Dominicaanse Republiek werd Edwin aangestoken met de liefde voor lekker eten, en leerde hij de fijne kneepjes van het vak van zijn grootmeester. Zijn geliefde bracht hem naar Nederland, waar Edwin zijn kans schoon zag om zijn droom waar te maken. Samen met zijn partner opende hij een fantastisch restaurant waar zijn passie voor koken en zijn gezellige, Dominicaanse roots samenkomen. Dat restaurant werd Pura Vida.

Met een grote glimlach bereiden Edwin en zijn gedreven team elke dag de lekkerste Caribische gerechten voor je. Denk aan een heerlijke vegetarische paella met een crème van erwtjes en gesmoorde venkel.

Buen provecho oftewel eet smakelijk.