Raffaele 's Foodbar

PIACERE DI CONOSCERTI RAFFAELE’S FOODBAR gerealiseerd door Geke en Raffaele Natale, is een bestemming om te eten en drinken in goede

PIACERE DI CONOSCERTI

RAFFAELE’S FOODBAR gerealiseerd door Geke en Raffaele Natale, is een bestemming om te eten en drinken in goede sferen. De foodbar is ontstaan uit onze liefde voor Italië, want wie aan Italië denkt, denkt aan samen genieten van goed eten en mooie wijnen. Als je bij de foodbar bent , beleef je het ongecompliceerde Italiaanse leven in Deventer’s binnenstad. Onze focus ligt op de combinatie van lekker en gezond met aandacht voor ambacht en milieu. De menukaart is samengesteld uit antipasti, seafood, pizza, pasta en patisserie. Typisch Italiaans dus. Wat ons onderscheidt is de specifieke keuze voor producten zoals, stokvis “bakkeljauw/baccalà”, moederdeeg, gluten vrije producten en eigen geïmporteerde olijfolie. We nemen onze ervaringen mee en streven naar mediterrane authenticiteit in een totale nieuwe vorm.

RAFFAELE, CHI È? Raffaele, de naamgever van deze zaak, is geboren in het zuid Italiaanse stadje Altamura in de streek Puglia. De liefde voor eten en dit delen met elkaar is hem, als jongste in het gezin van zeven kinderen, al met de paplepel ingegoten. Opgegroeid tussen de graanvelden in zuid-Italië, is hij zijn carrière begonnen als verantwoordelijke van een meel- en graan producent. RAFFAELE’S FOODBAR is het resultaat van zijn creatieve, ondernemende en avontuurlijke karakter.