Restaurant De Witte Hoeve

De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat alle publieke locaties zoals musea, concertzalen, theaters, sportclubs, horeca en sportwedstrijden worden gesloten. De maatregelen gelden voorlopig tot en met 6 april 2020. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bezoeken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

Het romantisch Engels ingerichte restaurant de Witte Hoeve ligt aan de voet van de Nutter Es tussen Vasse en Ootmarsum. Voorzien van ruim terras en zonnige serre biedt het plaats aan ongeveer tachtig gasten. Met uitzicht over de glooiende essen van het Twentse land kun je hier genieten van (h)eerlijke gerechten uit de Franse keuken die regionale bekendheid geniet.

De nadruk ligt vooral op de seizoen- en streekproducten zoals asperges en het wild. De Witte Hoeve serveert gerechten uit de streek met zoveel mogelijk biologische ingrediënten.

Mini’s voor Maximaal genieten Recentelijk introduceerde de Witte Hoeve een nieuw concept naast de à la carte specialiteiten en menu’s. Een gezellige proeverij van kleine gerechtjes naar keuze voor de vaste prijs van € 29,50 p.p. Met ‘Mini’s voor Maximaal genieten’ ben je verzekerd van een gezellige culinaire avond.

3-gangen keuzemenu Al jaren een begrip voor de prijsbewuste gast. Een uitgebreide keuze uit verschillende 3-gangen menu’s voor slechts € 27,50 p.p.

Contactgegevens

De gegevens op deze pagina worden aangeboden door Twente Marketing.
Zoek advies!