Restaurant zalencentrum de Beuk

De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat stap voor stap de maatregelen tegen het coronavirus versoepeld worden. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bekijken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

De Beuk is al meer dan een halve eeuw een begrip als het gaat om verjaardagen, bruiloften, recepties, jubileum, verenigingsfeesten, snacks,buffetten, a la carte dineren en bovendien gespecialiseerd in catering.

Beukenootjes

Beleef onze tapas. Geniet van meerdere gerechten in mini-vorm. Laat je verrassen door verschillende smaaksensaties achter elkaar, en combineer het geheel tot een complete maaltijd. Overweeg eens iets te nemen wat je niet kent, en je zult merken dat het de horecabeleving versterkt en veraangenaamt!

Beleving zin 'm in het onbekende, niet in datgene wat je al kent.

Het restaurant heeft een gevarieerde kaart voor zowel lunch als a la carte eten of een overheerlijke high tea. (1 dag van te voren reserveren)

De hammen worden met veel passie zelf gerookt op beukenhout. Ook kunt u er in de zonnige periode van het jaar zelfgemaakte aardbeientaartjes bestellen. Daarnaast kun je genieten van een uitgebreide menukaart. In onze cafetaria bieden wij een uitgebreid assortiment aan van heerlijke snacks en zelfgemaakte producten.

Feesten & partijen

De Beuk is al meer dan een halve eeuw een begrip als het gaat om feesten en partijen. Of het nu gaat om een bruiloft, receptie of jubileum, er is altijd een arrangement dat bij uw wensen past.

Wij hebben diverse zalen die gekoppeld plaats bieden aan ongeveer 300 gasten.

Contactgegevens

De gegevens op deze pagina worden aangeboden door .
Zoek advies!