Kulturhus "De Klaampe"

De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat alle publieke locaties zoals musea, concertzalen, theaters, sportclubs, horeca en sportwedstrijden worden gesloten. De maatregelen gelden voorlopig tot en met 6 april 2020. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bezoeken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

Al jaren neemt de Klaampe binnen de gemeenschap Westerhaar een prominente plaats in als ontmoetingsplek en buurthuis, nu vindt de Klaampe haar nieuwe huis in het Kulturhus te Westerhaar.

Waarin sport-, cultuur-, jeugdwerk en gezondheidszorg elkaar onder een dak vinden.

Ook willen wij graag de feestzaal onder de aandacht brengen. Het heeft allure en voor velen ongekende mogelijkheden. Een aantal voorbeelden zijn:

Feesten en partijen Bedrijfsfeesten Thema-avonden Concerten Maatarrangementen Maaltijden en lunches Kinderverjaardagen (totaal georganiseerd) Vergaderingen

zie www.deklaampe.nl

Vanaf 1 april zal bij de Klaampe de gangbare toeristische informatie beschikbaar zijn van Twenterand en omgeving. Door middel van een informatieve folders, gidsen, flyers en evenementenagenda's kunnen de inwoners en gasten van Westerhaar hier terecht voor de basisinformatie. Voor uitgebreidere informatie en fiets- en wandelroutes kunt u zoals gewoonlijk terecht bij Twenterand Tourist Info, kantoor Den Ham, Grotestraat4, Den Ham voor openingstijden TTI

Contactgegevens

voorzieningen
  • checkmark Multicultureel
  • checkmark Sportief
Ligging
  • checkmark In het centrum
De gegevens op deze pagina worden aangeboden door Gastvrij Twenterand.
Zoek advies!