De Ouwe Compagnie

De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat alle publieke locaties zoals musea, concertzalen, theaters, sportclubs, horeca en sportwedstrijden worden gesloten. De maatregelen gelden voorlopig tot en met 6 april 2020. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bezoeken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

Dit gezellige eetcafé biedt een uitgebreide keus aan uitgebreide gerechten met een knipoog naar de Franse, Italiaanse en Zuid-Amerikaanse keuken.

In december 2004 gingen de deuren open van De Ouwe Compagnie. Sindsdien weten al veel vaste klanten het gezellige eethuis te vinden. Het restaurant is overzichtelijk en warm ingericht en biedt plaats aan honderd gasten.

De brede schouw, de plafondhoge kast en de intieme zitjes geven een soort huiskamergevoel. ‘Je thuis voelen' is dan ook heel belangrijk bij De Ouwe Compagnie.

Daghap
Dagelijks serveert De Oude Compagnie een daghap. Kijk op de website om te zien wat er vandaag op het menu staat.Liefs uit Enschede – De Ouwe Compagnie

Voor het item Liefs uit Enschede worden bevlogen Enschedese ondernemers geïnterviewd. Wat drijft ze en waarom kozen ze voor Enschede? Je leest het hier!

Vanaf 2014 zitten Karen en Pieter met hun restaurant de Ouwe Compagnie aan de Walstraat. Voor Karen was Enschede toen een stad die veel mogelijkheden en toekomst bood voor een nieuwe ondernemer. De Walstraat is inmiddels een echte bourgondische straat geworden met een rijke keus aan restaurantjes. De allerliefste voor Karen is zijn moeder die ook in Enschede woont. Als ondernemer heb ik het liefst een drukke stad met allerlei activiteiten en evenementen.

Contactgegevens

voorzieningen
Keuken
  • checkmark Daghap
  • checkmark Nederlands
De gegevens op deze pagina worden aangeboden door Enschede Promotie.
Zoek advies!