Humphrey's

De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat stap voor stap de maatregelen tegen het coronavirus versoepeld worden. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bekijken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

Waan je even in het Parijs van vroeger. Een plek vol luxe pluche stoelen, romantisch kaarslicht, kroonluchters met rode kapjes en veel gouden en rode elementen.

In dit prachtige pand kun je uitgebreid lunchen en borrelen. Maar je kunt ook zoals gewoonlijk genieten van een diner of 3-gangen keuzemenu. Het seizoensgebonden menu bestaat uit vlees-, vis- en vegetarische gerechten. Ook aan de kinderen is er gedacht. Zo is er voor ieder wat wils!

De perfecte plaats voor gezelligheid en een heerlijk avondje uit.

Lunchen bij Humphrey's

Op zoek naar een gezellige plek voor de lunch? Bij Humphrey's moet je zijn! De lunchkaart staat vol heerlijke gerechten. Van soep, tosti's en verschillende broodjes tot warme lunchgerechten en salades. Ook zijn er 3-gangen lunchmenu's.

Borrelen bij Humphrey's

Heb je zin in een borrel? Humphrey's biedt ook een uitgebreide cocktail-, wijn- en borrel(hapjes)kaart. Wist je ook dat Humphrey's het warmste terras van Enschede heeft?

Groepen

Je kunt ook met verschillende soorten groepen bij Humphrey's terecht. Er zijn verschillende ruimtes, voor ongeveer 20 t/m 100 personen. Private dining voor intiemere groepen, of ruimtes voor families, datediners, galadiners of andere feesten.

Contactgegevens

voorzieningen
Ligging
  • checkmark In het centrum
De gegevens op deze pagina worden aangeboden door Enschede Promotie.
Zoek advies!