Grill & Pannenkoek Le Pompidou

De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat stap voor stap de maatregelen tegen het coronavirus versoepeld worden. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bekijken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

Hier serveren ze een uitgebreide kaart met pannenkoek- en spiesspecialiteiten. De pannenkoeken worden op ambachtelijke wijze gebakken. Alle spiesen worden gebakken op een lavagrill waardoor een unieke smaak ontstaat.

Het restaurant is gevestigd in een oude boerderij uit 1475 aan de rand van Enschede en is gelegen in een bosrijke omgeving naast de kinderboerderij “De Wesseler”. Het restaurant is rolstoelvriendelijk en voorzien van een invalidentoilet. In de zomermaanden kan er op de twee terrassen heerlijk in het zonnetje gedineerd worden.

De kinderen kunnen zich goed vermaken in de speelhoek die voorzien is van spelcomputers, kleurplaten, speelgoed en knuffels of in de speeltuin van de kinderboerderij.

Zakelijk: Heb je een bespreking of vergadering? Voor een besloten gezelschap is er een aparte "opkamer" waar je in stijl kunt lunchen, vergaderen en/of eten. voor 4 tot 14 personen. Is de groep nog groter? Dan is er de mogelijkheid het restaurant als vergaderruimte te gebruiken.

Feesten en Partijen: De locatie leent zich uitermate geschikt voor verjaardagen, bruiloften en all-inclusive feesten met diverse buffetten.

Contactgegevens

voorzieningen
Keuken
  • checkmark Grill
  • checkmark Pannenkoek
De gegevens op deze pagina worden aangeboden door Enschede Promotie.
Zoek advies!