Turks Restaurant Mira

Molenstraat 3, 7607 AL Almelo

Restaurant Mira is een Turks Restaurant in het centrum van Almelo met een huiselijke sfeer. Het menu is zorgzaam samengesteld met specialiteiten uit de Turkse keuken.

Het leven komt uit de maag. Wie door het Turkse land rijdt en ergens in de provincie een restaurantje binnnenstapt, zal er nooit een menukaart aantreffen. Het is gebruikelijk dat de gast regelrecht naar de keuken stapt, en daar uit wat er voorradig is zelf een menu samenstelt, waarbij hij zich laat leiden door de kleuren en geuren van diverse gerechten en vervolgens in het restaurant plaatsneemt.

Overal ter wereld wordt eten belangrijk gevonden, zegt men bij ons 'de liefde van de man gaat door de maag', in Turkije houdt men er een vergelijkbaar spreekwoord op na:'het leven komt uit de maag'. beide uitdrukkingen betekenen hetzelfde, want zonder 'leven'geen 'liefde'en andersom.

Vandaar dat de Turkse vrouwen, maar ook mannen met liefde koken.

Tot Slot nog even dit... komt U bij ons eten dan zult U merken dat het bij een Turkse maaltijd niet alleen om het eten gaat. Zo'n maaltijd is eerder de begeleiding van een gezellig samenzijn met familieleden en vrienden.

...Wij verheugen ons op uw komst...

Contactgegevens

Turks Restaurant Mira

voorzieningen
Keuken
  • checkmark Vegetarisch
Ligging
  • checkmark In het centrum
Diëten
  • checkmark Glutenvrij
  • checkmark Vegetarisch
De gegevens op deze pagina worden aangeboden door Almelo Promotie.
Zoek advies!