KIR diner x bar

De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat alle publieke locaties zoals musea, concertzalen, theaters, sportclubs, horeca en sportwedstrijden worden gesloten. De maatregelen gelden voorlopig tot en met 6 april 2020. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bezoeken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

Een gezellige avond uit met vrienden of familie, een zakelijke meeting... U kunt hier van een uitgebreide a la carte kaart met de heerlijkste gerechten. Ook kunnen wij u de lekkerste wijnen serveren vanuit onze centrale en opvallende wijnkasten.

Aandacht is het fundament van KIR. Het onmisbare ingrediënt dat het verschil maakt. Aandacht dwingt je de tijd te nemen, al het andere even te vergeten, Volle focus op waar je goed in bent. En aandacht brengt smaak tot leven, geeft beleving en sfeer. Brengt werelden bij elkaar en maakt dat jij je echt welkom voelt. Zodat jij, onze gast, jou aandacht kunt richten op je gezelschap. De aandacht die jou mooiste momenten maakt.

Contactgegevens

Geschreven over deze locatie
De gegevens op deze pagina worden aangeboden door Twente Marketing.
Zoek advies!