De Hexelse Berg

De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat alle publieke locaties zoals musea, concertzalen, theaters, sportclubs, horeca en sportwedstrijden worden gesloten. De maatregelen gelden voorlopig tot en met 6 april 2020. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bezoeken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

Kom genieten van de wereldkeuken bij De Hexelse Berg. Hier kunt u kiezen uit Italiaans, Chinees, Japans, Amerikaans maar ook uit de Europese keuken.

De Hexelse Berg is hét adres om ontspannen te genieten van een heerlijk buffet voor een vaste prijs. Geniet van een bijzondere combinatie van de Aziatische keuken en Europese gerechten.

Prijzen All-in (2 uur) Peuters gratis (onder begeleiding van een volwassenen) Kinderen t/m 2 jaar eten en drinken gratis Kinderen van 3 jaar t/m 11 jaar, per levensjaar € 1,75

Volwassenen: Maandag t/m donderdag € 23,50 Vrijdag t/m zondag en feestdagen, m.u.v. kerstdagen € 25,50

Wij reserveren 2 uur onbeperkt eten en drinken voor u. In de prijs zijn frisdranken, bier, koffie, thee en onze huiswijnen inbegrepen. Alleen buitenlands gedistilleerd en likeuren zijn niet inbegrepen, deze worden apart in rekening gebracht.

Contactgegevens

voorzieningen
Keuken
  • checkmark Aziatisch
  • checkmark Italiaans
Ligging
  • checkmark Landelijk gelegen
Voorzieningen
  • checkmark Kinderstoel aanwezig
De gegevens op deze pagina worden aangeboden door Tourist Info Wierden.
Zoek advies!