Op smaaksafari

Vorstelijk dineren op een landgoed in Salland

 • 2 minuten opladen
 • 2901 x bekeken

Landgoederen, je vindt ze overal in Salland. Sommigen hebben tegenwoordig de functie van restaurant of hotel en dat geeft jou de kans om je even als een echte vorst te voelen! Dineren in een kasteel of havezate kan niet anders dan een fantastische ervaring zijn. Genieten van een uitgebreid diner op een prachtige, ontspannen locatie en vervolgens een wandeling maken over het landgoed. Wil jij dit ook meemaken? Bezoek dan één van de onderstaande landgoederen!

 1. 3

  Landgoed Schuilenburg

  Landgoed Schuilenburg, gelegen in het mooie Reggedal, is tegenwoordig dé locatie voor activiteiten, bootverhuur, feesten of voor een lekker hapje en drankje. Met een klein gezelschap geniet je van heerlijke high-tea’s, lunches, picknicks of BBQ’s. Maar ook grote groepen kunnen hier terecht voor buffetten en andere arrangementen.

 2. 2

  Landgoed de Uitkijk

  Boven op de Hellendoornseberg, aan de rand van het Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug ligt Landgoed De Uitkijk. In het sfeervolle restaurant, de lichte serre en knusse woonkamer van De Uitkijk in Hellendoorn geniet je op elk moment van de dag van heerlijk en puur eten. Onze chef-kok bereidt heerlijke, ambachtelijk gerechten, die gemaakt worden met streekproducten en ingrediënten die het seizoen te bieden heeft.

 3. 1

  De Haere

  De locatie heeft een speciale sfeer vanwege zijn ligging vlakbij de IJssel, het bos en het park waar je een rustige wandeling kunt maken. Geniet van een lekkere lunch, borrel, picknick, high-tea of een ander vorstelijk arrangement zoals het bier- of wijnarrangement.