Op smaaksafari

Van Bos tot Bord: Proef het wildseizoen in Overijssel

 • 2 minuten opladen
 • 3160 x bekeken

Wild eten is echt een traditie. Wanneer in oktober de herfst zijn intrede doet kun je in Overijssel genieten van het allerbeste wild. Koks verwerken het pure, malse vlees tot vernieuwende, maar ook tot klassieke gerechten. Elk jaar weer kunnen wildliefhebbers hun hart ophalen bij de beste restaurant en hotels in Overijssel. De herfst in Overijssel staat namelijk ook dit jaar weer volop in het teken van uitgebreide diners, proeverijen en meerdaagse wildarrangementen. Kijk je mee?

 1. 5

  Wild bij Het Ros van Twente

  Hotel Restaurant Het Ros van Twente is een viersterrenhotel gelegen in de landelijke omgeving van De Lutte. Er zijn hier talloze mogelijkheden om te wandelen en te fietsen. Iets wat je heel goed kunt combineren met een uitgebreid diner waarbij je geniet van de mooiste wildgerechten. En dan niet alleen, er is een heus wildarrangement samengesteld waarbij je 1 of 2 overnachtingen boekt en 's avonds geniet van een heerlijk 3-gangen Wildmenu.

 2. 4

  Landgoed Hotel & Restaurant Carelshaven

  Landgoed Hotel & Restaurant Carelshaven begon als een bescheiden schippersherberg bij het Twickelse havenbedrijf en is door de eeuwen heen uitgegroeid tot een gerenommeerd viersterren-hotel en restaurant in Delden. Dé plek om deze herfst wild te komen eten. Chef de Cuisine Daniel Nijkamp en zijn team stellen elk seizoen een nieuwe kaart vol producten uit de regio samen.

 3. 3

  Hotel en Restaurant De Zon

  De Zon Hotel & Restaurant is prachtig gelegen langs de oevers van de rivier de Vecht in Ommen. Er zijn wellnessfaciliteiten en een mooi terras met prachtig uitzicht op de rivier. En natuurlijk ook een restaurant waar je tijdens het wildseizoen je hart kan ophalen.

 4. 2

  Sfeervolle wildavonden bij Restaurant De Watermolen

  Op Landgoed Singraven bevindt zich de authentieke horecalocatie Restaurant de Watermolen. Op 4, 10, 11, 18, 24 november en 2 december 2023 kun je hier genieten van een sfeervolle wildavond in samenwerking met kasteel Singraven. Je loopt door een haag van fakkels naar het sfeervol verlichte kasteel terwijl de horenblazer je verwelkomt met jachtgeluiden. Echt een hele bijzondere ervaring

 5. 1

  Landgoed De Uitkijk

  Word jij ook wild van wildgerechten? Bij Landgoed de Uitkijk is de maandelijks wisselende menukaart gevuld met heerlijke wildgerechten, bereid met ingrediënten uit het seizoen. Laat de sommelier een passende wijn voor je uitzoeken en genieten maar! Met speciale wildavonden op 27 én 28 oktober.