Vechtdal Express

De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat stap voor stap de maatregelen tegen het coronavirus versoepeld worden. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bekijken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

In een echte Tuk Tuk de prachtige omgeving van het Vechtdal ontdekken? Dat kan bij Vechtdal Express!

Onze Thaise Tuk Tuks zijn unieke, overdekte vervoersmiddellen die van uw dagje uit een bijzondere belevenis maakt. Zowel met zon als regen, onze tuk tuk’s kunnen ertegen. Of u nou gaat rondtukken of één van de arrangementen boekt, het zal u aan plezier in ieder geval niet ontbreken. We hebben arrangementen voor verschillende groepsgrootte. Voor familiedagen, vriendenuitjes, vrijgezellenfeesten, bedrijfsfeesten of gewoon gezellig met z’n twee staan de Tuk Tuks voor u klaar.

Bij aankomst op onze startlocatie in Rheeze zal de pret al beginnen onder het genot van een kopje koffie of thee. Terwijl u geniet van een lekkernij wordt u verteld wat u allemaal te wachten staat. Zodra de chauffeurs zijn aangewezen volgt er een proefrondje op ons testparcours. Hier zal de fotocamera zeker niet overbodig zijn. Vervolgens gaat u bewapend met routekaart aan het tukken voor een bijzondere Tuk Tuk tour door de mooie omgeving in het Vechtdal.

Het Vechtdal met zijn omliggende streken leent zich bijzonder goed voor mooie tochten. Of u nou door de bossen of langs de Vecht tukt, wij hebben de routes met veel zorg voor u uitgezet, zodat u alleen nog maar gas hoeft te geven en te genieten.

Contactgegevens

voorzieningen
  • checkmark Actief
Voorzieningen
  • checkmark Gratis Wifi
Toegankelijkheid
  • checkmark Bruikbaar toilet
Categorieën
De gegevens op deze pagina worden aangeboden door .
Zoek advies!