Erve De Hooge Esch

De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat alle publieke locaties zoals musea, concertzalen, theaters, sportclubs, horeca en sportwedstrijden worden gesloten. De maatregelen gelden voorlopig tot en met 28 april 2020. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bezoeken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

Kom gezellig eten bij ons restaurant! Pannenkoeken, ijsmakerij en landwinkel. Ook voor feesten en partijen!

Restaurant

Bij de Hooge Esch vindt u de lekkerste pannenkoeken van Nederland. Ambachtelijk gebakken zoals het hoort, dus gewoon in de koekenpan met de ingrediënten meegebakken. U kunt kiezen uit meer dan 35 varianten. Van zoet tot hartig en vegetarische pannenkoeken. Ook kunnen we op verzoek glutenvrije pannenkoeken maken. Heeft u liever iets anders? Geen probleem, de kaart bevat ook vleesgerechten, soepen en salades. Kinderen kunnen kiezen uit diverse kinderpannenkoeken of speciale kindermenu’s. Special van de maand:

Iedere maand bedenkt de kok een speciale pannenkoek, die niet alleen heerlijk, maar ook nog voordelig is.

Altijd wat te beleven voor kinderen

Op het erf van de Hooge Esch kan uw kind een hele middag naar hartenlust spelen; op het springkussen, de speeltoestellen, klimrekken, glijbaan en in de zandbak. Binnen is een leuke binnenspeelhoek waar ze lekker kunnen klimmen en ravotten in de ballenbak. Maar er is meer, kinderen kunnen deelnemen aan creatieve of sportieve workshops, er hun kinderfeestje vieren of deelnemen aan een speelmiddag.

Bierbrouwerij

Onze voormalige kaasmakerij is verbouwd tot een ambachtelijke Bierbrouwerij. Rigters Bier brouwt hier op ambachtelijke wijze bier. Het bier wordt verkocht in ons restaurant op zowel fles als tap.

Rondleidingen, proeverijen en arrangementen

  • Rondleiding (v.a. 10 personen)
  • Rondleiding Proeverij & Hapjes (v.a. 10 personen)

Voor meer informatie of reserveringen ga je naar de Hooge Esch

Feesten en partijen

In ons pannenkoekenhuis hebben we diverse mogelijkheden om een fantastische dag te maken van uw familiedag, personeels- of kinderfeestje.

VVV Dinercheque

Erve De Hooge Esch is acceptant van de VVV Dinercheque.

Contactgegevens

voorzieningen
Ligging
  • checkmark Bij het bos
Toegankelijkheid
  • checkmark Invalidentoilet
De gegevens op deze pagina worden aangeboden door Haaksbergen Promotie/VVV.
Zoek advies!