De Imme

Door diverse maatregelen vanuit de veiligheidsregio en het RIVM kan het zijn dat je deze accommodatie niet kunt bezoeken. Neem hierover contact op met de desbetreffende accommodatie.

De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat alle publieke locaties zoals musea, concertzalen, theaters, sportclubs, horeca en sportwedstrijden worden gesloten. De maatregelen gelden voorlopig tot en met 28 april 2020. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bezoeken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

De Imme: sterrenwacht, yogastudio, groepsaccommodatie en bed&breakfast in het hart van de Weerribben.

Op een idyllische locatie, in het centrale hart van de Weerribben, vindt u De Imme met sterrenwacht, yogastudio, groepsaccommodatie en B&B. Ontbijt en, desgewenst, lunchpakket en diner zijn bereidt van biologische ingrediënten. Het is dé plek voor mensen die houden van natuur, stilte, donkere nachten, sterren en planeten. Tevens is de accommodatie en yogastudio exclusief te huur voor yogaretraites en trainingen. In De Imme wordt veel extra's aangeboden. Bijvoorbeeld fietsen, kajakken, kano' s en een fluisterboot. Ook astronomie-, yoga en raw living food arrangementen en workshops behoren tot de mogelijkheden. Kijk op de website voor meer informatie. In De Imme willen wij onze gasten een verblijf aanbieden waar natuur en stilte centraal staan. Om deze reden zijn er geen radio of televisie aanwezig.

WIJ WONEN PRACHTIG IN EEN VAARDORP. Met als gevolg dat er hier een magische stilte is. Het geluid van auto’s zul je niet horen. Je kunt ons bereiken lopend en met de fiets via het pad langs de Kalenbergergracht. Een aanlegplaats voor boten is aanwezig. Wanneer u met de auto komt halen wij u op vanaf een voor u gereserveerde parkeerplek in Kalenberg. Fietsen voor vervoer naar de parkeerplek en omliggende dorpen staan tijdens uw verblijf gratis ter beschikking.

Meer informatie over B&B en Groepsaccommodatie de Imme, Sterrenwacht de Weerribben en Yogastudio de Weerribben vindt u op www.weerribben.eu

De Imme omvat een bed & breakfast/ groepsaccommodatie, een yogastudio en een sterrenwacht. Voor gasten die een overnachting boeken bij De Imme zijn diverse arrangementen en workshops mogelijk. Binnen en buiten; voor jong en oud.
linktekst...

Contactgegevens

voorzieningen
Ligging
 • checkmark Aan/bij het water
 • checkmark Landelijk gelegen
Facilteiten
 • checkmark Bedlinnen aanwezig
 • checkmark Gratis Wifi
 • checkmark Handdoeken aanwezig
 • checkmark Honden toegestaan
 • checkmark Oplaadpunt elektrische auto
 • checkmark Terras
Voorzieningen
 • checkmark Gratis Wifi
 • checkmark Bad
 • checkmark Terras
Geschreven over deze locatie
De gegevens op deze pagina worden aangeboden door .
Zoek advies!