De Imme

De Imme: een bed&breakfast, groepsaccommodatie, yogastudio en sterrenwacht. Een bijzondere plek in het hart van de Weerribben.

Op een idyllische locatie, in het centrale hart van de Weerribben, vindt u De Imme met een B&B, groepsaccommodatie, yogastudio en sterrenwacht. Het is dé plek voor wie houdt van natuur, stilte, donkere nachten, sterren en planeten. De prachtige yogastudio met uitzicht op de Weerribben is vrij te gebruiken door onze gasten. Tevens is de accommodatie en yogastudio exclusief te huur voor yogaretraites en trainingen. Met ingang van zomer 2019 wordt de sterrenwacht in gebruik genomen. Kijk op de website voor meer informatie.

WIJ WONEN PRACHTIG IN EEN VAARDORP. Met als gevolg dat er hier een magische stilte is. Het geluid van auto’s zul je niet horen. Je kunt ons bereiken lopend en met de fiets via het pad langs de Kalenbergergracht. Een aanlegplaats voor boten is aanwezig. Wanneer u met de auto komt halen wij u op vanaf een voor u gereserveerde parkeerplek in Kalenberg. Fietsen voor vervoer naar de parkeerplek en omliggende dorpen staan tijdens uw verblijf gratis ter beschikking.

In De Imme willen wij onze gasten een verblijf aanbieden waar natuur centraal staan. Om deze reden zijn er geen radio of televisie aanwezig.
Ontbijt en, desgewenst, lunchpakket en diner zijn bereidt van biologische ingrediënten.

Meer informatie over B&B en Groepsaccommodatie de Imme, Sterrenwacht de Weerribben en Yogastudio de Weerribben vindt u op www.weerribben.eu

De Imme omvat een bed & breakfast/ groepsaccommodatie, een yogastudio en een sterrenwacht. Voor gasten die een overnachting boeken bij De Imme zijn tevens sterrenwachtarrangementen en Kundalini Yoga workshops mogelijk. Voor jong en oud.

Contactgegevens

Voorzieningen
Comfort
  • checkmark Comfort
Ligging
  • checkmark Aan het water
  • checkmark Landelijk gelegen
Voorzieningen
  • checkmark Gratis Wifi
Geschreven over deze locatie
Zoek advies