Grand Café Fanfare

De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat alle publieke locaties zoals musea, concertzalen, theaters, sportclubs, horeca en sportwedstrijden worden gesloten. De maatregelen gelden voorlopig tot en met 6 april 2020. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bezoeken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

Allereerst: hartelijk welkom in Giethoorn, het Venetië van het Noorden. Het is niet voor niets dat u dit befaamde veendorp bezoekt. Met

Allereerst: hartelijk welkom in Giethoorn, het Venetië van het Noorden. Het is niet voor niets dat u dit befaamde veendorp bezoekt. Met haar pittoreske grachten en schilderachtige bruggetjes geniet Giethoorn al vele jaren een opmerkelijke bekendheid in binnen- en buitenland. De locatie is dan ook vrijwel uniek, gelegen in waterrijke rietlanden is Giethoorn een ideaal vertrekpunt voor idyllische dagtochtjes per fluisterboot, kano of punter om de vredige rust van de omgeving zelf te ervaren. Maar hoewel Giethoorn jaarlijks door vele toeristen wordt bezocht, heeft ze nog niets van haar glans en authenticiteit verloren. Giethoorn is nog altijd dé bestemming voor een gezellig dagje uit.

Daarop vormt Grand Café Fanfare de perfecte aanvulling. Gelegen in het hart van Giethoorn is dit gastvrije grand café voor iedereen toegankelijk. Daarom heten wij u ook van harte welkom in de Fanfare, dé locatie voor uw natje en droogje - van een lekker kopje koffie met gebak, tot een overheerlijke lunch of een uitgebreid diner. Een bar met de gemoedelijke sfeer van een bruin café zorgt, samen met een ruim en gezellig terras, voor een ongedwongen en plezierige ambiance.
Maar Grand Café Fanfare is méér dan een eetgelegenheid: u kunt hier ook terecht voor rondvaarten en dagtochten, voor feesten en partijen, voor recepties en bedrijfsuitjes, ja zelfs voor volledig georganiseerde agarrangementen. In de keuken van de Fanfare weten ze van toeten en blazen en de chef stelt graag uw ideale buffet samen!

--> WINTER IN GIETHOORN ARRANGEMENT <--

€ 29,50 (excl. overige drankjes)

11:00 uur * Ontvangst bij Grand Café Fanfare met echte Gieterse chocomelk met slagroom 12:00 uur * U gaat aan boord van onze rondvaartboot voor een tocht door de grachten en over het meer van ons prachtige dorp. Aan boord zijn lekker warme dekens. * Als het echt winter is met ijs gaan we i.p.v. de rondvaart met jullie “ganzen glijden”. Volgens een oud dorps gebruik, degene die het dichts bij het doel komt is de winnaar! 13:00 uur * Lekker snert eten zoveel u wilt met roggebrood en spek. 14:00 uur * U heeft tijd om ons mooie dorp te ontdekken, of gewoon gezellig een praatje maken. 15:30 uur * Winterse Rietsnijders Games Stoere spelen die alles te maken hebben met het zware bestaan van onze
rietsnijders. In kleine groepjes gaat u uw karakter en doorzettingsvermogen testen
met activiteiten zoals ijspegels slaan , arm worstelen, touwtrekken, hoefijzerwerpen, ezeltje prik, zaklopen, blikgooien met sneeuwbollen, hoeveel is het? (in een doorzichtige pot heel veel munten en dan raden hoeveel erin zit.) De winnende groep krijgt natuurlijk een glaasje echte Gieterse rietsnijdersbitter. 16:30 uur * Terug van het harde werken staat er een glas Glühwein voor jullie klaar. 17:00 uur * Einde arrangement.

u kunt natuurlijk nog afsluiten met een kaasfondue met verschillende vleeswaren, rauwkost en boerenbrood. ( meerprijs € 15,00)

(Print het arrangement uit, neem het mee naar Grandcafé de Fanfare en ontvang 10% korting op het diner)

Allereerst: hartelijk welkom in Giethoorn, het Venetië van het Noorden. Het is niet voor niets dat u dit befaamde veendorp bezoekt. Met haar pittoreske grachten en schilderachtige bruggetjes geniet Giethoorn al vele jaren een opmerkelijke bekendheid in binnen- en buitenland. De locatie is dan ook vrijwel uniek, gelegen in waterrijke rietlanden is Giethoorn een ideaal vertrekpunt voor idyllische dagtochtjes per fluisterboot, kano of punter om de vredige rust van de omgeving zelf te ervaren. Maar hoewel Giethoorn jaarlijks door vele toeristen wordt bezocht, heeft ze nog niets van haar glans en authenticiteit verloren. Giethoorn is nog altijd dé bestemming voor een gezellig dagje uit. Daarop vormt Grand Café Fanfare de perfecte aanvulling. Gelegen in het hart van Giethoorn is dit gastvrije grand café voor iedereen toegankelijk. Daarom heten wij u ook van harte welkom in de Fanfare, dé locatie voor uw natje en droogje - van een lekker kopje koffie met gebak, tot een overheerlijke lunch of een uitgebreid diner. Een bar met de gemoedelijke sfeer van een bruin café zorgt, samen met een ruim en gezellig terras, voor een ongedwongen en plezierige ambiance. Maar Grand Café Fanfare is méér dan een eetgelegenheid: u kunt hier ook terecht voor rondvaarten en dagtochten, voor feesten en partijen, voor recepties en bedrijfsuitjes, ja zelfs voor volledig georganiseerde agarrangementen. In de keuken van de Fanfare weten ze van toeten en blazen en de chef stelt graag uw ideale buffet samen!

Contactgegevens

voorzieningen
Keuken
  • checkmark Frans
Diëten
  • checkmark Glutenvrij
Toegankelijkheid
  • checkmark Assistentiehonden toegestaan
  • checkmark Er is een trap aanwezig
Geschreven over deze locatie
De gegevens op deze pagina worden aangeboden door .
Zoek advies!