ZERO55 Enschede

ZERO55 heeft een uniek aanbod van futuristische en indooractiviteiten voor jong en oud, adrenaline gegarandeerd!

Op het Go Planet Parc in Enschede kun je bij ZERO55 deelnemen aan E-Karten, Lasertag en Space Exit. Ideaal voor kinderfeestjes, bedrijfsuitjes, teambuilding, studentenfeestjes of vrijgezellenfeestjes.

E-Karten

Met een e-kartbaan van 425 meter met drie tunnels en drie bruggen ligt er bij ZERO55 een uitdagend circuit voor dé ultieme e-kartbeleving voor jong en oud. De elektrische karts in combinatie met een spectaculaire glow-in-the-dark lichtshow zorgen voor een combinatie die uniek is in Nederland.

Lasertag

Waan je bij Lasertag in een futuristische real game simulatie. Er is keuze uit verschillende spelsituaties zoals teamplay, VIP en last man standing. Ga de strijd aan met je vrienden, familie of collega’s!

X-cube

Hoe goed houdt jouw team zich tijdens een spionnen-training? De eerste beleving in de x-cube is nu te bezoeken en daar moeten de deelnemers een aantal opdrachten doen om te kijken of ze goede spionnen zouden zijn. Kan jouw team goed samenwerken? Kunnen jullie een target volgen? Codes kraken? Afluisterapparatuur opsporen? De waarheid achterhalen?

Groepen

ZERO55 Enschede is de ideale locatie voor een groepsarrangement. Of het nou gaat om een bedrijfsuitje, teambuilding, vrijgezellenfeest, studentenfeest of kinderfeestje. Zij ontvangen jullie graag!

voorzieningen

Actief

  • Sport & Spel