ZERO55 Enschede

Colosseum 84, 7521 PT Enschede

ZERO55 heeft een uniek aanbod van futuristische en indooractiviteiten voor jong en oud, adrenaline gegarandeerd!

Op het Go Planet Parc in Enschede kun je bij ZERO55 deelnemen aan E-Karten, Lasertag, Space Exit en VR Racing. Ideaal voor kinderfeestjes, bedrijfsuitjes, teambuilding, studentenfeestjes of vrijgezellenfeestjes.

E-Karten

Met een e-kartbaan van 425 meter met drie tunnels en drie bruggen ligt er bij ZERO55 een uitdagend circuit voor dé ultieme e-kartbeleving voor jong en oud. De elektrische karts in combinatie met een spectaculaire glow-in-the-dark lichtshow zorgen voor een combinatie die uniek is in Nederland.

Lasertag

Waan je bij Lasertag in een futuristische real game simulatie. Er is keuze uit verschillende spelsituaties zoals teamplay, VIP en last man standing. Ga de strijd aan met je vrienden, familie of collega’s!

Space Exit

Een gloednieuwe interactieve spelvorm, waarbij je keuze hebt uit 4 verschillende rooms. Bij Space Exit staan behendigheid, denkvermogen en actief bezig zijn centraal. Ga samen de uitdaging aan en haal met jouw team de beste score.

VR Racing

Virtual Reality Racing is dé nieuwe game en race ervaring! Zet je VR bril op, start de motor en geniet van een bloedstollende race tegen je vrienden. Bij VR Racing speel je een unieke multiplayer game voor 2 tot 8 personen.

Contactgegevens

ZERO55 Enschede

Categorieën
De gegevens op deze pagina worden aangeboden door Twente Marketing.
Zoek advies!