Engels'Tuin

De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat stap voor stap de maatregelen tegen het coronavirus versoepeld worden. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bekijken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

In het hart van Ootmarsum, 100 m. van het centrum staat in het stadspark een prachtig monumentaal pandje: Engels'Tuin waar je kunt genieten van ambachtelijke lunches en producten.

Bij de Engels'Tuin kunt u heerlijk zitten onder eeuwenoude bomen, aan het water of gezellig binnen met uitzicht op het 200 jaar oude stadsparkje.

Joan en Max Mik serveren in het voormalig theehuis (h)eerlijke koffie, pure thee en ambachtelijke lunches met veelal biologische, regionale producten. Engels'Tuin werd in 2019 uitgeroepen tot Koffiezaak van het Jaar in de Gemeente Dinkelland. Hier ontsnapt u even aan de drukte van de stad. Alleen op maandag gesloten.

Zowel buiten op het terras als binnen is het genieten van deze prachtige omgeving. Het pand is geschikt voor kleine gezelschappen tot 20 personen. Een must als u een bezoek brengt aan Ootmarsum.

Zie ook VVV Agenda:
Wandelarrangement Frisse Neus
Fietsarrangement Rooie Wangen

omschrijving
omschrijving

Engels'Tuin is deelnemer Nette Toilette

Contactgegevens

voorzieningen
Keuken
  • checkmark Frans
  • checkmark Nederlands
De gegevens op deze pagina worden aangeboden door Ootmarsum-Dinkelland.
Zoek advies!