RV Actief

De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat stap voor stap de maatregelen tegen het coronavirus versoepeld worden. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bekijken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

RV Actief, gezellig er op uit! “Tijd zat in Twente” is de slogan van Regio Twente. Waarom dan niet direct wat leuks doen?! Bij ons kunt u terecht voor allerlei (groeps)uitjes in de natuur van Twente. Of het nu gaat om een activiteit bij ons op Het Everloo in Rossum, een activiteit op locatie, een compleet verzorgt arrangement met eten en drinken of zelfs een compleet verzorgd weekendje weg. Bij RV Actief bent u aan het juiste adres.

Voor de actieve en sportievelingen onder ons, maar ook voor de minder actieven hebben we leuke en verrassende arrangementen, voor elke portemonnee. Wat kunt u bij ons zoal doen? - Escape Games - Klootschieten - Voetgolf - Scootertochten - Curling - Wandel en fietstochten - Wintergames - Heerlijk eten & drinken - Archery Tag - Mega Games - Bubbleball - En nog veel meer….

Waarom naar RV Actief/Het Everloo - Elke activiteit kunnen wij op maat aanbieden - Actief en minder actief - Van 1 uur activiteit tot compleet verzorgd weekend - Voor elke portemonnee - Bij ons voelt iedereen zich thuis - Activiteiten voor iedereen - Wanneer het weer het even niet toelaat, zorgen we voor een alternatief

Bekijk het volledige aanbod op: RV Actief

Contactgegevens

voorzieningen
  • checkmark Actief
  • checkmark Sportief
Voorzieningen
  • checkmark Gratis Wifi
Categorieën
De gegevens op deze pagina worden aangeboden door Ootmarsum-Dinkelland.
Zoek advies!