Grolsch Veste rondleiding

Colosseum 65, 7521PP Enschede

Een rondleiding door de Grolsch Veste is dé kans om een kijkje achter de schermen te nemen en de sfeer te proeven bij voetbalclub FC Twente.

Ervaar hoe het is om door de spelerstunnel te lopen en een bezoek te brengen aan de kleedkamer van FC Twente. Het programma van de 1,5 uur durende rondleiding ziet er als volgt uit: ontvangst, uitreiking Key-cord met FC Twente Tour Tourpas, introductie film van FC Twente, koffie / thee, rondleiding door het stadion en een attentie van FC Twente.

Ook is het mogelijk om een kinderfeestje te houden in de Grolsch Veste. FC Twente biedt speciaal voor kinderen vanaf 5 jaar een arrangement aan met daarin een rondleiding: ontvangst, uitreiking Key-cord met FC Twente Tour Tourpas, introductie film van FC Twente, puzzeltocht door het stadion, een cadeautje voor de jarige. De overige kinderen kunnen een gratis attentie afhalen in de Fanshop op vertoon van de Tourpas. Tevens is er frisdrank en zakje chips na afloop van de puzzeltocht.

Groepsarrangementen zijn er voor groepen vanaf 10 personen. Deze stadiontour leidt je door alle interessante ruimtes van het stadion. Neem een kijkje op de grasmat via de spelerstunnel, neem even plaats in de dug out. En in de kleedkamers zie je welke speler op welke plek zit. De stadiontour duurt circa anderhalf uur. Inhoud •Ontvangst met koffie/thee •Introductiefilm FC Twente •Stadiontour door De Grolsch Veste •Leuke attentie

Contactgegevens

Grolsch Veste rondleiding

voorzieningen
Toegankelijkheid
  • checkmark Er is een trap aanwezig
  • checkmark Rolstoeltoegankelijk
Categorieën
De gegevens op deze pagina worden aangeboden door Twente Marketing.
Zoek advies!