KeverEvents

De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat alle publieke locaties zoals musea, concertzalen, theaters, sportclubs, horeca en sportwedstrijden worden gesloten. De maatregelen gelden voorlopig tot en met 28 april 2020. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bezoeken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

De classic car rally van KeverEvents.nl is een bijzondere beleving met Kever cabrio's uit de jaren zeventig. Geen gewoon bedrijfsuitje maar een reis terug in de tijd.

Rally programma: Bij Keverevents.nl beleef je een exclusieve rally-experience. Ervaar hoe het is om een echte classic car rally te rijden, dit kan met een Kever cabrio of met een klassieke Volkswagen bus. Na een korte briefing ontvangt elke equipe een chipkaart om de tijden digitaal te registreren voor het eindklassement. Gewapend met een professioneel roadbook vertrekt elk VW busje onder een grote rallyboog. De route leidt door een pittoresk landschap met smalle landelijke weggetjes, leuke teamchallenges en interessante bezienswaardigheden voor jong en oud. Door het track-trace systeem in de Kevers is het mogelijk deze nauwgezet te volgen. Hierdoor kan exact gezien worden wat de snelheid is geweest en welke route gevolgd is. Onzichtbare flitspalen bekeuren snelheidsduivels met strafpunten. Nadat de laatste equipe bij de finish is afgevlagd wordt het winnende team in stijl gehuldigd en kan de dag worden afgesloten met een heerlijke BBQ.

Kortom een dag die in het teken staat van unieke VW’s, samenwerken, sfeer, blind vertrouwen en heel veel plezier.

Contactgegevens

voorzieningen
  • checkmark Actief
  • checkmark Sportief
Categorieën
De gegevens op deze pagina worden aangeboden door Hengelo Promotie.
Zoek advies!