Soccer Inside

Bij Soccer Inside "indoor play en fun" is het mogelijk om Speedsoccer of BumperZ te spelen. Tevens kan er men kinderfeestjes houden of feesten voor ouderen.

Bij Soccer Inside ligt een kunstgras voetbalveld (indoor soccer court) wat slidingvriendelijk is en door de FIFA is gecertificeerd voor professioneel gebruik. De blessuregevoeligheid ligt bij deze kunstgras velden in vergelijking met bijvoorbeeld zaalvoetbal erg laag.

Bij Soccer Inside kun je:

  • Speedsoccer spelen
  • BumperZ spelen
  • Feesten
  • Sportcafé
  • Vergaderen in aparte ruimte

Speedsoccer wordt gespeeld op een kunstgrasveld van 30 bij 15 meter. Omdat het veld in zijn geheel is omringd met boarding en netten blijft de bal altijd in het spel, waardoor het intensief en spectaculair is. Speedsoccer wordt in principe gespeeld door twee teams van 5 personen inclusief 2 keepers. De zaal is af te huren per uur. Dit lijkt misschien kort, maar doordat de bal nooit uitgaat en dit voetbalspel geen corners, ingooien en buitenspel kent ligt het speeltempo altijd hoog. Het is daarom ook aan te raden om enkele wisselspelers op de tribune te hebben.

Bumperz bubble voetbal is een nieuwe experience in Nederland. Bumperz bubble voetbal staat altijd garant voor lachen, gieren en brullen om elkaars acties. Wanneer de Bumperz uitgereikt worden voor een potje Bumperz bubble voetbal weet niemand precies wat hem of haar te wachten staat. Zodra de scheidsrechter fluit voor het begin van een potje Bumperz bubble voetbal vliegt iedereen er direct vol in en vergeet iedereen zijn angst. Een aantal vloeiende combinaties volgen waarna de spits mooi vrij gespeeld wordt voor het doel. De aanname met links, net niet perfect, nog een keer goed leggen met rechts.. BUMP! Twee meter verder komt de spits met een zachte plof op het veld neer en rolt nog een flink stuk verder. Meer dan een flinke deuk in zijn ego houdt de spits er niet aan over, de toeschouwers daarentegen komen niet meer bij van het lachen. Let op minimale leeftijd 16 jaar!

Wil je na het sporten nog even gezellig samen wat drinken of eten? Dat is geen probleem in het mooie sportcafé! Het sportcafé biedt de mogelijkheid om sport- en voetbalwedstrijden live te volgen op groot scherm. Tevens heb je vanuit het gezellige café prima zicht op het voetbalveld, zodat je ontspannen kunt kijken naar inspanningen van anderen. Uiteraard biedt Soccer Inside hun gasten gratis Wifi aan in het sportcafé.

Soccer Inside is de ideale locatie voor je bedrijfsfeest, familiefeest en kinderfeestje. In de goed geïsoleerde hal kunnen activiteiten altijd doorgaan en het gezellige sportcafé is uitermate geschikt voor feestjes in combinatie met een activiteit op het speelveld.

Bij Soccer Inside is het ook mogelijk om een vergaderruimte te huren. Deze vergaderruimte bestaat uit 25m2 en biedt ruimte tot 15 á 20 personen. Een ruimte die prima geschikt is voor vergaderingen, presentatie, workshops etcetera.

Contactgegevens

voorzieningen
Voorzieningen
  • checkmark Gratis Wifi
Categorieën
De gegevens op deze pagina worden aangeboden door Toeristisch Glinsterend Tubbergen.
Zoek advies!