Vechtdal Express

In een echte Tuk Tuk de prachtige omgeving van het Vechtdal ontdekken? Of heerlijk cruisen op één van onze Vechtdal Choppers? dat kan bij Vechtdal Express!

In een Tuk Tuk rondom Rheeze of Hardenberg touren? Of heerlijk cruisen op onze Vechtdal Choppers? Huur dan nu uw Tuk Tuk of Chopper bij Vechtdal Express en geniet van een wel heel bijzondere dag uit!

Onze Thaise Tuk Tuk is een uniek overdekt vervoersmiddel die van uw dagje uit een bijzondere belevenis maakt. Zowel met zon als regen, onze Tuk Tuk’s kunnen ertegen. Of u nou gaat rondtukken of één van de arrangementen boekt, het zal u aan plezier in ieder geval niet ontbreken.

Onze Vechtdal Chopper is een elektrisch en stoer vervoersmiddel waarmee u op een duurzame manier de prachtige omgeving van het Vechtdal ontdekt. U kunt een korte of een lange Chopper route kiezen of de route combineren met verschillende leuke activiteiten onderweg.

Bij aankomst op onze startlocatie in Rheeze zal de pret al beginnen onder het genot van een kopje koffie of thee. Terwijl u geniet van een lekkernij wordt u verteld wat u allemaal te wachten staat. Zodra de chauffeurs zijn aangewezen volgt er een proefrondje op ons testparcours. Hier zal de fotocamera zeker niet overbodig zijn. Vervolgens gaat u met de Tuk Tuk bewapend met routekaart aan het tukken door de mooie omgeving. Voor de Vechtdal Chopper volgt u de GPS-route langs de mooiste plekjes van Rheeze en omstreken. Het Vechtdal met zijn omliggende streken leent zich bijzonder goed voor mooie tochten. Of u nou door de bossen of langs de Vecht rijdt, wij hebben de routes met veel zorg voor u uitgezet, zodat u alleen nog maar gas hoeft te geven en te genieten. Huur hier uw Tuk Tuk of Vechtdal Chopper.

Naast de verhuur van Tuk Tuk`s en Choppers kunt u ook bij ons terecht voor meerdere activiteiten.

Vechtdal Express The Game

Het spannende Vechtdal Express spel – The Game. Kraak de geheime cijfercode van je tegenstanders. Ga met je team op zoek naar de verschillende QR codes op de route, om zo het alles omvattende woord te ontcijferen. Wie neemt de trofee mee naar huis…..

De groep wordt ontvangen op onze startlocatie in Rheeze. Onder het genot van een kopje koffie, thee en iets lekkers wordt er uitgelegd wat de groep allemaal te wachten staat. Vervolgens wordt de rijvaardigheid van elke bestuurder getest op het uitgezette testparcours. Daarna kan het Vechtdal Express spel – The Game beginnen. De groep wordt in tweeën gesplitst en elk groepje legt zijn eigen route af met de Tuk Tuk`s.

Onderweg moeten de verschillende QR codes met belangrijke informatie gezocht worden. Op verschillende plekken op de route zullen deze te vinden zijn. De informatie van de QR codes is nodig om uiteindelijk het alles omvattende woord van de tegenstander te ontcijferen. Hiermee kan de cijfercode worden gekraakt, de kluis geopend worden en is het spel gewonnen. Bij één van de stops onderweg komt de groep samen om te genieten van een drankje en een hapje.

Na de stop zal het tweede gedeelte van het spel gespeeld worden. Zodra de volledige route is afgelegd en de codes gevonden zijn, neemt het winnende team een geweldige trofee mee naar huis.

Een actieve dag uit waarbij gezelligheid en teambuilding centraal zullen staan.

Elke dinsdag – zaterdag: 13.00 – 18.00 Andere dagen/tijden mogelijk in overleg

Prijs: € 48,50 per persoon Inclusief: Koffie/thee bij aankomst, het spannende spel met benodigdheden, Tuk Tuk tour met drankje en hapje onderweg, brandstof.

Dit arrangement is vanaf 6 personen te boeken. Extra informatie: -Bestuurder moet in het bezit zijn van een geldig Nederlands rijbewijs B -Alle prijzen zijn inclusief brandstof en WA-verzekering -Boeken kan alleen middels reserveren via boekingsformulier of 0529-451222

Kijk voor overige activiteiten en verhuur op onze website www.verchtdalexpress.nl

Contactgegevens

Vechtdal Express

voorzieningen

Activiteiten

 • Actief
 • Creatief

Toegankelijkheid

 • Assistentiehonden toegestaan
 • Bruikbaar toilet
 • Drempelvrij
 • Elektrische rolstoeltoegankelijk
 • Handmatige entreedeur
 • Invalidenparkeerplaats
 • Invalidentoilet
 • Rolstoeltoegankelijk

Actief

 • Rondleiding
 • Sport & Spel
 • Workshop & cursus

Type

 • Actief

Wifi

 • Gratis Wifi