De Imme

Oudeweg 113, 8376 HS Ossenzijl - Boek nu

De Imme: sterrenwacht, yogastudio, groepsaccommodatie en bed&breakfast in het hart van de Weerribben.

Op een idyllische locatie in het centrale hart van de Weerribben vindt u De Imme, geschikt voor huishoudens van één tot acht personen. Het is dé plek voor mensen die houden van natuur, stilte, donkere nachten, sterren en planeten. Op het terrein bevinden zich ook een yogastudio en een sterrenwacht.

De accommodatie is in 1997 gebouwd als woonhuis. Deze sfeer proef je. Geen kamer is hetzelfde. En of je nu met twee of meer personen komt altijd ervaar je de warmte, de intimiteit en de eigenheid van het gebouw.

In De Imme wordt veel extra's aangeboden. Zo is er bijvoorbeeld een thuisbioscoop en gratis gebruik van (volwassen) fietsen en kano's. U kunt hier zwemmen in natuurwater. In overleg is de yogastudio te gebruiken en een fluisterboot is te huur. Voor informatie over alle arrangementen die wij aanbieden kunt u het beste kijken op www.weerribben.eu.

In De Imme willen wij onze gasten een verblijf aanbieden waar natuur en stilte centraal staan. Om deze reden zijn er geen radio of televisie aanwezig.

De accommodatie voldoet aan de richtlijnen die gesteld zijn door het RIVM inzake het Corona-virus. U en uw gezelschap zijn de enige huurders op het terrein van de Imme. Verder is de huur van de accommodatie exclusief ontbijt en maaltijden. Deze kunnen echter wel in overleg besteld worden.

WIJ WONEN PRACHTIG IN EEN VAARDORP. Met als gevolg dat er hier een magische stilte is. Het geluid van auto’s zul je niet horen. Je kunt ons bereiken lopend en met de fiets via het pad langs de Kalenbergergracht. Een aanlegplaats voor boten is aanwezig. Wanneer u met de auto komt halen wij u op vanaf een voor u gereserveerde parkeerplek in Kalenberg. Fietsen voor vervoer naar de parkeerplek en omliggende dorpen staan tijdens uw verblijf gratis ter beschikking.

De accommodatie en yogastudio zijn tevens exclusief te huur voor retraites en trainingen. Meer informatie over Accommodatie De Imme, Sterrenwacht de Weerribben en Yogastudio de Weerribben vindt u op www.weerribben.eu

Sterrenwacht en yogastudio

De Imme omvat een groepsaccommodatie, een yogastudio en een sterrenwacht. Voor gasten die een overnachting boeken bij De Imme zijn diverse arrangementen en workshops mogelijk. Binnen en buiten; voor jong en oud.
linktekst...

Contactgegevens

De Imme

voorzieningen
Ligging
  • checkmark Aan het water
  • checkmark Landelijk gelegen
Faciliteiten groepsaccommodatie
  • checkmark Bedlinnen aanwezig
  • checkmark Handdoeken aanwezig
  • checkmark Oplaadpunt elektrische auto
  • checkmark Terras
Faciliteiten bed & breakfast
  • checkmark Oplaadpunt elektrische auto
Wifi
  • checkmark Gratis Wifi
Voorzieningen B&B kamer
  • checkmark Bad
  • checkmark Terras
Geschreven over deze locatie
De gegevens op deze pagina worden aangeboden door Weerribben Wieden Marketing.
Zoek advies!