Trekkerrit Twente

Het échte Twente ontdek je het best...op de trekker. In ons prachtige coulisselandschap ontstaan door generaties van boeren, beleef je een authentieke Twentse boerenervaring.

Het glooiende coulissenlandschap met zijn door houtwallen omzoomde weides en akkers. De heidevelden, de bossen en de wuivende graanakkers enkel doorkruist met smalle zandwegen. Waar korenbloem en klaproos nog veelvuldig bloeien. De natuurlijke stilte wordt enkel onderbroken door de schreeuw van een buizerd hoog in de lucht.

In dit prachtige coulisselandschap ontstaan door generaties van boeren, beleef je een authentieke Twentse boerenervaring, rijdend op een oldtimer trekker.

In rustig tempo rij je over zandwegen en boerenlandweggetjes door het Twentse grensgebied.

Je vertrekt vanaf de trekkerschuur aan de Spolmansweg in Oud Ootmarsum. Vooraf of aansluitend kun je op het prachtige terras van de Postelhoek genieten van koffie en Twentse krentenwegge (sinds juli 2023 immaterieel erfgoed).

In samenwerking met verschillende horeca ondernemers uit de buurt zijn er mooie en bijzondere arrangementen samengesteld. Boek een heerlijke boerenlunch, een picknick, een uitgebreide BBQ, buffet of een a la carte diner vooraf of na afloop van een trekkerrit.

Heb je specifieke wensen? Neem contact op met Trekkerrit Twente. Ze denken graag met je mee.

Contactgegevens

Trekkerrit Twente

voorzieningen

Toegankelijkheid

  • Bruikbaar toilet