Room Escape Enschede

Hoge Bothofstraat 49, 7511 ZA Enschede

Bij Room Escape Enschede is de opdracht simpel: ontsnap binnen een uur uit de kamer. En dit lukt alleen door goed na te denken en samen te werken.

Room Escape Enschede heeft twee kamers, met elk een eigen verhaal. Je gaat met je team de kamer binnen en de deur valt in het slot. Vanaf dan moet je focussen op maar een doel: ontsnappen voor het te laat is!! Gelukkig ben je niet alleen.. Deel je kennis met je teamleden om verder te komen met de aanwijzingen. Blijf kalm en laat je niet opjagen door de klok. Zet je oplossend vermogen, je verstand en je team in om alle aanwijzingen te verzamelen en op tijd uit de kamer te ontsnappen. Room Escape Enschede is perfect geschikt als activiteit voor teambuilding, voor vrijgezellenfeesten, of als groepsuitje met vrienden of familie. Je speelt het spel met 2 tot maximaal 6 spelers per kamer.

Ook geschikt voor tieners

Op verzoek kunnen de kamers geschikt worden gemaakt voor kinderen van 12-16 jaar, onder toezicht van tenminste één volwassene. De twee kamers kunnen tegelijkertijd worden ingezet om grotere groepen aan te kunnen, of om langer door te kunnen spelen.

Contactgegevens

Room Escape Enschede

voorzieningen
  • checkmark Actief
De gegevens op deze pagina worden aangeboden door Twente Marketing.
Zoek advies!