Adventure Twente

Blikkersmaatweg 15, 7546RJ Enschede

Kijk anders naar de omgeving en ga op avontuur. Breng zonder hedendaagse voorzieningen en technologieën een geweldige tijd door in de natuur. Als volwassene of samen met de kids.

Adventure Twente organiseert avontuurlijke activiteiten waar plezier beleven centraal staat. Jaren lange ervaring in het organiseren van outdoor activiteiten, zorgt voor de beste activiteiten.

Kinder- en familiefeesten

Goud en edelstenen
Kinderen krijgen zand waarin goud en edelstenen verstopt zitten. Met een echte goudpan en water moeten kinderen deze zoeken. Aan de hand van een kaart kunnen kinderen bekijken welke stenen ze hebben gevonden. En de vondst mag mee naar huis! Voor kinderen vanaf 4 jaar.

Bushcraft & survival
Tijdens dit kinderfeestje leren de kids (spelenderwijs) vuur maken met verschillende primitieve technieken. Verder worden er marshmallows geroosterd boven het zelf gemaakte vuur en is er onbeperkt ranja verkrijgbaar. Daarna wordt met de hele groep een onderkomen gebouwd. Een super stoere activiteit voor een kinderfeestje, voor minimaal 8 kinderen.

Bedrijfs- en groepsuitjes

Expeditie Robinson teambuilding Bij deze team challenge worden teams gemaakt die door middel van een 3-tal proeven tegen elkaar 'strijden'. Een originele, leuke activiteit gecombineerd met teambuilding. Na de activiteiten kan iedereen genieten van een echte Robinson maaltijd, zoals bijvoorbeeld een varken aan spit.

Kampvuur koken samen met collega's bereid je diverse lekkere gerechten met behulp van een kampvuur en primitieve kooktechnieken. Laat je verrassen, de mogelijkheden zijn enorm!

Contactgegevens

Adventure Twente

De gegevens op deze pagina worden aangeboden door Twente Marketing.
Zoek advies!