Hotel Giethoorn

Fantastisch gelegen met terrassen aan de hoofdvaart en aan de start van het beroemde wandelpad naar het dorpscentrum vindt u Hotel Giethoorn, al meer dan een eeuw de bekendste overnachtingsplaats van de regio.

Hotel Giethoorn (34 kamers) is gebouwd in een absoluut unieke Oud Hollandse - Romantische stijl. Alle kamers zijn voorzien van luxe sanitair, boxspring bedden, minibar, flatscreen TV, free WiFi en gratis parkeerplaatsen. (aan de achterzijde van het hotel zijn extra parkeerplaatsen beschikbaar bij Boat Rentel Giethoorn.) Er zijn behalve 2 persoons kamers ook een aantal familie kamers van vier (4p) , zes (6p) en zelfs een acht (8p) persoons kamer beschikbaar. Bekijk hier de mogelijkheden

U kunt vanaf Hotel Giethoorn heerlijk wandelen door de wetlands naar Giethoorn-centrum of huur voordelig een fiets of electrosloep (tot max 8 personen) en verken zelf de prachtige omgeving van Giethoorn.

In- en uitchecken
Inchecken vanaf 15.00 uur tot 22:00 uur (early check inn vanaf 12.00 uur, is mogelijk tegen een meerprijs van € 7,50) Uitchecken voor 10.00 uur (late check out is mogelijk tot 12:00 uur tegen een meerprijs van € 5,00)

Restaurant Lumberjack Giethoorn​
Ontbijten is mogelijk vanaf 07.30 tot 10.30 uur

LET OP
Het hotel heeft 24h automatic check-inn! Dit betekend dat er geen receptioniste aanwezig is. Telefonisch bereikbaar van 09:00 - 22:00 uur.

Contactgegevens

Hotel Giethoorn

voorzieningen

Ligging

  • Aan het water

Faciliteiten

  • Terras

Faciliteiten hotel

  • Gratis Wifi

Wifi

  • Gratis Wifi