Grand Café Willem de 4de

Princes Amaliaplein 1, 7607 JP Almelo

Willem de 4e is's morgens open voor koffie, in de middag voor lunch en 's avonds diner met een bistro-achtige kaart. Willem de 4e is zes dagen per week open.

Grand Café Willem de Vierde. Groots, Koninklijk en een bijzonder sfeervol eigentijds ingericht Grand Café in één. Maar er is meer: een groot buitenterras met volop plaats aan de zonzijde van een gezellig compact ingericht plein.

Voor de echte liefhebber hebben wij een meer dan royale kaart met heerlijke gerechten, bereid door ons enthousiaste keuken team, voor zeer betaalbare prijzen.

Wij bieden veel voor passanten, maar ook voor de blijvers om samen gezellig feest te vieren: voor particulieren en ondernemers.

Naast de mogelijkheid voor lunch diner of borrel, zijn wij door onze flexibel in te delen ruimten en goede keuken in staat om groepen vanaf 10 tot 350 personen te accommoderen. Ook bieden wij verschillende arrangement aan voor groepen, van keuzemenu's tot keverrally's en alles daar tussen.

Ons Willem de Vierde team staat van dinsdag tot en met zondag vanaf 11:00 uur voor u klaar. Voor meer informatie bel ons op 0546 45 28 37 of mail ons op .

Contactgegevens

Grand Café Willem de 4de

De gegevens op deze pagina worden aangeboden door Almelo Promotie.
Zoek advies!